Startpakketten

Startpakketten speciaal ontwikkeld voor starters, zzp’ers en mkb’ers

Een professionele presentatie wekt vertrouwen bij potentiële opdrachtgevers. Daarom zijn een herkenbaar logo, een goede huisstijl en een duidelijke website voor elke ondernemer, zowel startend als al enige jaren bezig, onmisbaar.

SKMC heeft speciale pakketten samengesteld voor startende ondernemers en kleine bedrijven. De pakketten bevatten een door ons ontworpen logo met een huisstijl (toegepast op briefpapier, envelop en uiteraard visitekaartje) en een website voorzien van een CMS (content management systeem). Ook geven wij tips hoe u uw site succesvol kunt beheren. Bovendien zorgen we ervoor dat uw site optimaal wordt gevonden door zoekmachines.

Waar bestaat ons startpakket A uit:

  • Ontwerp logo (2 unieke conceptvoorstellen + 2 correctierondes om het logo van je keuze aan te passen)
  • Ontwerp briefpapier, envelop en visitekaartje
  • Ontwerp Twitter achtergrond
  • Ontwerp Facebook omslagfoto
  • Responsive website incl. CMS (zodat je website geschikt is voor desktop, laptop, tablet en mobiel)
  • Website met 5 tekstpagina’s  incl.contactformulier (we laten je trouwens graag andere mogelijkheden zien; door wijzigingen in gebruik en techniek verandert de opbouw van sites ook)
  • Training voor het beheren van je website en advies als het toch even niet lukt.

Bij ons startpakket B krijgt je dit er nog bij zodat je nog beter op weg bent:

  • 250 Visitekaartjes 80 x 55 mm (staand of liggend, 300gr dubbelzijdig bedrukt)
  • 1000 Briefpapier A4 (90gr, enkelzijdig bedrukt)
  • 1000 Enveloppen C5 (enkelzijdig bedrukt)

Pakket A kunnen we aanbieden voor 895,- euro. Voor pakket B betaal je 1195,- euro.*

Ben je op zoek naar iemand die jouw webshop gaat realiseren? Wil je advies en invulling geven over dat wat je met social media moet doen? Heb je andere marketing- en communicatiewensen dan je hier aantreft? Bel of mail ons dan. Samen komen we er wel uit en zorgen we er voor dat je goed uitgerust op pad kunt gaan. Move forward, dat is wat we doen!

* Prijzen zijn excl. btw en voorbehouden aan prijswijzigingen. Domeinnaamregistratie en webhosting zijn niet bij de prijs inbegrepen. We kunnen dit uiteraard wel voor je regelen, maar we willen graag dat jij alle regie houdt over je website.

Wil je liever in 3 termijnen betalen? Dat kan. Je betaalt dan bij aanvang van het project, na de ontwerpfase en bij levering van het drukwerk en de website.

Verder zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Over het drukwerk:

Wij laten het drukwerk drukken bij een professionele drukker. Het eindresultaat van het drukwerk is van veel factoren afhankelijk zoals bv papiersoort en papierdikte. Lever je bestaand drukwerk aan voor herdruk of aanpassing? Kijk dan bij onze aanleveringsvoorwaarden wat we graag ontvangen om een optimaal resultaat te krijgen.

 

Startpakketten SKMC