Twitter

twitter2Twitter is een internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren.

Sinds het ontstaan van Twitter (in 2006) heeft het aantal Twitteraccounts en het aantal verzonden berichten een enorme vlucht genomen. Zo zijn er in 2013 56 miljoen actieve Twitteraars. En dit aantal stijgt alleen maar.

Wat is het voordeel van Twitter voor uw bedrijf?

Met het versturen van een bericht via Twitter bereikt u een groot aantal mensen. Allereerst door de mensen die actief uw account volgen, maar ook mensen die zoeken op een bepaalde term die u in uw tweets gebruikt of door het retweeten van uw ‘volgers’ of geïnteresseerden.

Uiteraard heeft het twitteren ook nadelen: u dient op gepaste tijden een tweet te versturen, u dient het twitter-veld te volgen op berichten die u zowel positief als negatief aangaan en u dient na te denken over dat wat u wilt melden.

Kortom, geen medium om u ‘zomaar’ even op te begeven. Bezint, eer gij begint. En daar kan het SKMC u bij helpen. Wat wilt u bereiken met Twitter? Hoe vaak gaat u twitteren en wat wilt u (re)tweeten? Gaat u zelf uw Twitter-account bijhouden?

Het SKMC adviseert u graag op dit terrein. Ook kunnen wij uw Twitter-account beheren en kunnen wij het monitoren van tweets over uw bedrijf  verzorgen.