Onze werkwijze

Wij geloven in doordachte en functionele ideeën en oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken. Wij ondersteunen uw bedrijf of organisatie op de juiste wijze op het brede gebied van marketing en communicatie.

Om dit te realiseren gaan we de dialoog aan: samen gaan we het interessante pad van marketing en communicatie op.

  • Wat is uw doelgroep?
  • Wat is uw doelstelling?
  • Wat is uw boodschap?
  • Hoe gaat u uw boodschap bij de doelgroep brengen?
  • Welke communicatiemiddelen gebruikt u?

Wij schuiven graag bij u aan om samen de antwoorden op deze vragen te formuleren. Samenwerken leidt tot een vruchtbare en plezierige samenwerking en zorgt voor een optimaal resultaat. Bovendien werkt dit enthousiasmerend, inspirerend en stimulerend.

Het SKMC vindt het praktisch benaderen van klantopdrachten essentieel. Geen wollige taal, geen pagina’s vol met ‘over the top’ voorstellen.  Wij proberen ons kennismakingsgesprek in 1 A4-tje samen te vatten (probleemstelling, advies en plan van aanpak) en deze samen met de offerte aan u toe te sturen. Bent u het eens met ons voorstel, dan gaan we van start.

Door de jarenlange marketing- en communicatie-ervaring kunnen we gestructureerd werken aan het vertalen van uw wensen, behoeften en voorwaarden naar een heldere uitvoering van de opdracht!